VVAZ
Intermedis

Klik hier voor
onze diensten

Intermedis A & A

Movir verbetert aanbod voor medisch specialisten

Geplaatst op: 30-11-2016, 10:46:05

Met ingang van 1 januari 2017 komt arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir met een vernieuwd aanbod voor medisch specialisten: het MSB Arrangement. Dit arrangement is een aanvulling op haar huidige arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) en is op maat gemaakt voor Medisch Specialistisch Bedrijven (MSB’s).

Met het MSB Arrangement genieten vrijgevestigde medisch specialisten van nog meer voordeel op hun aov, naast de bewezen kwaliteit die zij van Movir gewend zijn:

- Aanvraag aov op basis van validiteitsverklaring

- Arrangementskorting

- Premieteruggave bij arbeidsgeschiktheid

René van der Linden, manager Marketing & Sales, vertelt over het vernieuwde aanbod: ‘Het MSB Arrangement is volledig afgestemd op de wensen van MSB’s, die willen besparen op de kosten van arbeidsongeschiktheid, een stuk ondernemersrisico willen accepteren, maar toch de individuele belangen optimaal willen behartigen. Ook voor individuele medisch specialisten is het een gat in de markt. Zij kunnen de verzekering volledig afstemmen op hun eigen situatie en wensen. Zelfs de adviseur kunnen zij zelf bepalen. Bovendien kan de individuele premie veel lager uitvallen, tot maar liefst een derde minder premie. Niet alleen door de arrangementskorting, maar ook door de premieteruggave bij arbeidsgeschiktheid.’

Movir heeft jarenlang ervaring in het verzekeren van medisch specialisten en warme contacten binnen deze beroepsgroep. Hierdoor heeft zij het MSB Arrangement volledig kunnen afstemmen op de wensen van MSB’s. ‘Het afgelopen jaar hebben we veel gesprekken gevoerd met bestuurders van MSB’s en de ontwikkelingen binnen de beroepsgroep nauwlettend gevolgd. Rendement genereren door zelf het ondernemersrisico van arbeidsongeschiktheid in te vullen, hoor ik overal terug. Daarbij willen de besturen het welzijn van hun vrijgevestigde specialisten een positieve impuls geven’, vertelt Van der Linden over de ontwikkeling. Met het MSB Arrangement kunnen MSB’s zelf bepalen welk risico zij willen nemen, zonder afbreuk te doen aan de individuele wensen en situaties van de specialisten. ‘Ook als het gaat om de financieel adviseur’.

Movir heeft veel tevreden medisch specialisten in de boeken, die hun verzekering graag willen behouden. Met het MSB Arrangement is dat mogelijk. En als zij uittreden uit het MSB kunnen zij de verzekering voortzetten, maar dan zonder de arrangementsvoordelen. ‘Het mooie van het MSB Arrangement is dat het MSB-bestuur zijn vrijgevestigde specialisten direct voordeel biedt: arrangementskorting die verschillend is per MSB en de premieteruggave bij arbeidsgeschiktheid die afhankelijk is van de persoonlijke situatie’, aldus Van der Linden.

Bron: www.movir.nl

Vorige pagina